Grand Opening Ceremonie OOS International
OOS International
Opening nieuw kantoorpand met 300 gasten
Thema: Sea our World! Omdat het bedrijf voornamelijk werkzaam is in Zuid-Amerika (hoofdzakelijk Brazilië) en China is er gevraagd om een feest waarin elementen van deze culturen terugkomen. Uiteraard in combinatie met Zeeuwse elementen, maar dan wel met een moderne touch. Dus geen oude dames in klederdracht die een klompendans gaan doen. Denk Braziliaans carnaval, meets Chinees dragons en Zeeuwse Zaligheden.
Het is tegen tienen en het begint buiten te schemeren. Het feest is in volle gang en de gasten hebben inmiddels de villa van binnen mogen bewonderen. Er wordt gevraagd aan de gasten om buiten te gaan en te verzamelen aan de voorkant van de villa. Vanuit de verte klinkt het opzwepende geluid van een brassband die steeds dichterbij komt. Een parade van kleurrijke personages verschijnt voor de gasten. Oogverblindend uitgedoste sambadanseressen, kleurrijke Chinese leeuwen en knappe dames in Zeeuwse klederdracht met een hippe twist. Alle drie de culturen zijn vertegenwoordigd in deze bonte stoet.
Eenmaal aangekomen bij de villa houdt de parade halt en gaat in een halve cirkel rond het terras aan de voorkant staan. Er klinkt muziek en er wordt een spetterende Chinese leeuwendans opgevoerd door twee leeuwen die sfeervol uitgelicht zijn. Deze unieke dans hoort bij de Chinese cultuur en wordt volgens traditie uitgevoerd tijdens openingen en feestelijke bijeenkomsten. Vervolgens is het de beurt aan de salsaband en danseressen om, in combinatie met een mooie lichtshow, een wervelend spektakel neer te zetten. Tijdens dit optreden lopen de Zeeuwse dames naar de zijkant van het pand om vanaf daar de villa binnen te gaan en plaats te nemen op beide balkons. Het publiek wordt opgezweept om mee te klappen en dansen. De muziek bouwt langzaam op naar een climax. De leeuwen voegen zich bij de dansers. Er klinkt een roffel gevolgd door een hard knal…. De dansers en leeuwen nemen een spetterende eindposé aan. Gelijktijdig gaan er streamers af, wordt de villa volledig in het licht gezet en laten de Zeeuwse dames twee grote banieren vanaf het balkon naar beneden vallen met het logo van OOS International. Het moge duidelijk zijn. Bij deze is Villa Welgelegen officieel geopend!