Wudao Intro Video

Wudao Entertainment is de grootste entertainment leverancier in de Benelux met het verzorgen van een cultureel entertainment programma voor uw evenement met live acts, workshops en optredens. Wij zijn gespecialiseerd in authentieke Aziatische entertainment met diversiteit zoals het creëren van nieuwe acts. Onze kracht is dat we met talent en passie gedreven artiesten optreden en dit alles onder een dak hebben. Dus kunnen wij snel schakelen en stemmen we goed af met onze klanten.

Wudao Media ontwikkelt, produceert in de achtergrond audiovisuele items zoals: Professionele bedrijfsfilm, online video content, muziekvideo, documentaire, reportage, trouwvideo, instructie video en commercials. Onze filmmakers vertalen uw woorden in beeld. Verder leveren wij complete websites, huisstijl, drukwerk, promotie materialen ter ondersteuning van branding en online marketing doelstellingen.
Ons naam staat voor kwaliteit, passie en creativiteit voor entertainment sinds 2010 en hebben voor toonaangevende bedrijven een ware beleving verzorgd.

De kern ontstaat door levenskracht en creatie, de vertakkingen zorgen voor karakter, en de bloemen staan voor passie. Wij zijn een full service creatieve media en entertainment organisatie in Utrecht en bestaan uit een jonge team van gedreven professionals. Samen vormen wij creativiteit, passie en branding voor uw corporate identity. Wij opereren ook internationaal voorbij de grenzen. U heeft maar één aanspreekpunt bij het hele project. Wij bieden maar al te graag onze diensten aan.


Wudao groeit als een prachtige bonsai boom.