28Jan
Leeuwendans voor Chinese school

Leeuwendans voor Chinese school

Op zaterdag 28 januari hebben wij voor de viering van het Chinees nieuwjaar een prachtige leeuwendans mogen geven bij het Chinees Onderwijscentrum in Almere. Wij hebben alle aanwezigen een bijzondere dag laten ervaren want niks is traditioneler met Chinees nieuwjaar dan de leeuwendans. Via onderstaande link is het verhaal van de school te lezen.

https://www.chineesvoorkinderen.nl/index.php/nl/21Jan
Chinees nieuwjaar bij Wudao

Chinees nieuwjaar bij Wudao

Op zaterdag 21 januari hebben wij samen met RTV Utrecht een mooi nieuwsitem kunnen maken over de viering van het Chinees nieuwjaar. Via onderstaande link is het artikel te lezen.  

https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/3529935/het-is-chinees-nieuwjaar-en-dat-betekent-topdrukte-voor-lee...


12Jul
Bankgiro loterij - Tropenmuseum

Bankgiro loterij - Tropenmuseum

Voor Bankgiro loterij hebben wij divers entertainment verzorgd voor de speciale expo "Cool Japan" in het Tropenmuseum Amsterdam. Voor deze speciale gelegenheid hadden wij 2 manga portret tekenaars ingezet, samen met de altijd populaire Pikachu en 2 polaroid fotografen. Daarnaast hadden we 2 geishs dames die de gasten verwelkomen.
De sfeer zat er goed in, de bezoekers hadden het erg naar hun zin met de manga sneltekenaars die portretten voor hun gingen maken. Maar de Pikachu werd ook veel gefotografeerd samen met de gasten door onze polaroid dames.


02Jul
Chinese Guzheng

Chinese Guzheng

Voor het evenement Asian Art & Antiques Salon van Dragons Businessclub in het Venduehuis hebben wij een Guzheng live act verzorgd om de gasten in sfeer te brengen. Wij hebben veel positieve reacties ontvangen en kijken weer uit naar het volgende gelegenheid.


03Mar
Kungfu workshop for Kids

Kungfu workshop for Kids

De kinderen hebben fantastisch gepresenteerd, zelfs op een warme zomerse middag. Dit noem ik nou discipline!


03Mar
Kungfu workshop kinderfeestje

Kungfu workshop kinderfeestje

Everybody is Kung Fu fighting op mijn verjaardagsfeestje!!


23Feb
Olympische Winterspelen 2022

Olympische Winterspelen 2022

Wudao heeft voor de toppers van de olympische winterspelen een leeuwendans opgevoerd. Om hun weer te verwelkomen in Nederland en te bedanken voor hun uitstekende werk tijdens de winterspelen in Beijing. We hebben met NOC*NSF samengewerkt om er een supermooie dag van te maken en de topsporters een welkom te geven die ze ontzettend hadden verdiend.


15Feb
Provinciehuis Noord-Brabant

Provinciehuis Noord-Brabant

Tijdens de onthulling van de nieuwe zijden route die van Tilburg naar China gaat hebben wij als Wudao Entertainment een leuke act neergezet voor de gasten. In het provinciehuis in Den Bosch hebben wij een Guzheng speler en een god of fortune geleverd ter ondersteuning van het event.
De fijne samenwerking was goed te merken en de stemming van de gasten was positief. Een fijnen en subtiele aanwezigheid van de Aziatische cultuur passend bij het event.


11Feb
Grote opening van het Chinese kantoor LGMG in Spijkenisse

Grote opening van het Chinese kantoor LGMG in Spijkenisse

Op 27 en 28 september was de viering van de grote opening van het Chinese kantoor LGMG dat in Spijkenisse is gevestigd. Wij waren hier met onze Guzheng, saxofoon artiest en de Aziatische gecombineerd met de westerse hostess.


11Feb
Maanfeest viering bij het verzorgingstehuis in Laurens

Maanfeest viering bij het verzorgingstehuis in Laurens

Voor de Chinese maanfeest organiseerde Wudao een leuke middag voor de ouderen. We deelden mooncakes uit, polaroid fotos werden er gemaakt en een kalligraaf die voor ieder een stukje tekst had gekalligrafeerd.