Tijdens 2 weekenden in de zomervakantie van 2018 zijn de Chinese dagen bij het Ouwehands dierenpark in Rhenen.

Diverse optredens en evenementen hebben plaatsgevonden in het dierenpark waarbij ouders en kinderen heel veel plezier hebben gehad. Een speciaal programma met o.a. een zeeleeuwenshow, maar ook een chinese leeuw van Wudao was aanwezig alsmede de Chinese draak.

Voor de kinderen (en geïnteresseerde ouders) waren er 2 weekenden lang kungfu en tai chi optredens waarna een workshop werd gehouden waar iedereen aan mee kon doen.

De sfeer zat er goed in en in combinatie met tropische temperaturen konden wij terugkijken naar 2 geslaagde weekenden in het Ouwehands dierenpark met veel plezier, warme en mooie momenten.

Op naar volgend jaar en vergeet in de tussentijd de panda’s niet te bezoeken, deze zijn het hele jaar door te bezichtigen!!

Volgens de jaarlijkse tradities van Undutchables is het Eurovisie Songfestival een jaarlijks terugkerend themafeest waarbij wij van Wudao Entertainment het entertainment gedeelte voor onze rekening mogen nemen.

Dit jaar was het thema “Jungle” en dit hebben wij groots uitgepakt met spectaculaire acts zoals Jungle hostess die eetbare insecten uitdeelden aan de gasten, daarnaast was er een Tarzan en Jane die een meeslepende act in de zaal uitvoerde om de gasten in de stemming te brengen en om een extravagante sfeer neer te zetten.
Tot slot kwam onze geweldige vuurshow (een unicum dat het binnen in een chique hotel mocht gebeuren) wat iedereen met open mond achterliet.

Warme jungle sferen met een perfecte aankleding van Undutchables en onze artiesten. Op naar een geweldig Songfestival feest volgend jaar! Wat zullen we dan weer in ons petto hebben?

Stay tuned!!


Zo’n duizend Chinezen in Enschede vierden het Chinees Nieuwjaar in 2018. Dat begon met de rituele leeuwendans voor het stadhuis.

“Vorig jaar hadden we hier al het Chinees Nieuwjaar voor de regio”, vertelt Richard Kokhuis van de gemeente Enschede. “Dat beviel zo goed, dat ons is gevraagd het feest dit jaar voor heel Nederland te organiseren.”

Rotterdam en Maastricht

De gezamenlijke Chinese studentenverenigingen regelden bussen die vanuit alle studentensteden naar Enschede reden. “Er komen bussen uit onder meer Rotterdam, Groningen en Maastricht”, vertelt Kokhuis.

Bij het Ei van Ko keken een paar honderd mensen naar de leeuwendans. Een eeuwenoude Chinese traditie dat geluk en voorspoed moet brengen. In de middag waren in het Wilminktheater dansvoorstellingen, muziek en lezingen met een Chinees thema.

 

In Rotterdam is dit jaar in februari het Chinees nieuwjaar uitgebreid gevierd.

Een week lang heeft er in Rotterdam diverse festiviteiten plaatsgevonden ter ere van het Chinees Nieuwjaar.
Inluiden voor het jaar van de hond was de vlaggenparade aan de boompjes in Rotterdam. Er hingen 12 verschillende vlaggen met op iedere vlag een Chinese astrologie afbeelding in de vorm van een dier. Het was uiteraard het jaar van de hond, maar alle 12 dieren waren daar afgebeeld zodat voorbijgangers kunnen zien welke 12 dieren er in de Chinese astrologie bestaan.

Het jaar van de hond:
Wanneer een hond een Chinees huis komt binnenwandelen, dan wordt dat gezien als een gunstig teken.

Idealen gaan in 2018 weer een grotere rol spelen, samenwerking geeft meer zin aan ons leven. Ook zal de behoefte aan intimiteit en huiselijkheid toenemen.

Een volle week feest:
De vlaggen zijn gehesen, de honden staan verspreid door de stad en het eerste vuurwerk is geknald. Het Jaar van de Hond is ingeluid en de festivalbezoeker wordt op allerlei manieren geprikkeld. Visueel door de spectaculaire vuurwerkshow in Wijkpark Oude Westen, de vlaggetjesparade langs de Boompjeskade, en de live beschilderingen van de losgelaten hondenbeelden in de stad. Intellectueel door het symposium China in Focus op de Erasmus Universiteit, in samenwerking met de studentenvereniging Chinese Student Association, en door lezingen en workshops over de Chinese economie. Maar ook cultureel door de Chinese feelgood film This Is Not What I Expected, dankzij filmfestival CinemAsia en KINO. Ook kunnen bezoekers hun hart ophalen bij Chinese zangeres Lan Lan, die tijdens het concert Sounds of China in De Doelen het podium zal betreden.

Veel activiteiten dus en vooral ook veel fun en lekkernijen proeven tijdens deze periode.

Wudao entertainment is zoals altijd weer van de partij. Door diverse leeuwendans optredens door de stad. Tijdens de grote nieuwjaarsviering in het wijkpark en ook de diverse dans- zang en goocheloptredens maakten het feest compleet.

Een feest voor iedereen! Wat tot verbroedering en saamhorigheid lijdt. Iedereen heeft genoten en wij van het Wudao team wenst iedereen een geweldig jaar van de hond toe!

 

Wij zijn vereerd dat wij van Wudao Entertainment, de begeleiding door Hostess en het entertainment mochten verzorgen voor de opening van de nieuwe zijden route van Amsterdam naar Yiwu (China).
7 maart 2018 was een historisch moment waarbij de eerste goederentrein van Amsterdam rechtstreeks naar Yiwu werd geopend.

Een rechtstreekse goederentrein die 11.000 km aflegt van Amsterdam naar Yiwu in China.
Een geweldige kans voor onze Nederlandse exportbedrijven en vice versa. Een economische manier om goederen te vervoeren vergeleken met luchtvracht. Via deze goederentrein kunnen meerdere containers verbonden worden en ook tussenstops zijn mogelijk in bijvoorbeeld Kazachstan.

Het medium video wordt meer en meer gebruikt in business en social media. Niet alleen reclamevideo’s, maar denk bijvoorbeeld ook aan vlogs, instructievideo’s, trailers, video conferenties en live streaming vergaderingen.
Hieronder geven wij 6 tips om uw onderneming nog succesvoller te maken:


1. Video Testimonials

Door anderen te laten spreken over uw bedrijf, les of activiteit kunnen potentiele klanten een duidelijker en eerlijker beeld krijgen van uw bedrijf. Als iemand anders zegt dat u goed bent dan komt dat heel anders over dan dat u uzelf ophemelt.
In plaats van 1 video te gebruiken om al uw klanten te benaderen kunt u beter meerdere kortere video’s van verschillende mensen die iets over u of uw bedrijf zeggen. Zo krijgt u een groter, maar nog belangrijker, een persoonlijker bereik en telkens weer nieuwswaarde doordat er meerdere mensen over uw bedrijf praten.
Specifieke testimonials hebben een diepe en directe impact op uw verkoop.

2. Laat uw persoonlijkheid zien
Woorden en teksten kunnen op verschillende manieren worden geinterpreteerd, maar video is helder en eerlijk.
Wat is de persoonlijkheid van uw merk? Wat wilt u uitstralen?
Dit kan allemaal door middel van een persoonlijke video, 1 video van 1 minuut zegt meer dan 1000 woorden.

3. Vertel uw verhaal, vanuit het oogpunt van de klant
Doe research over hoe klanten uw product gebruiken, via social media is het tegenwoordig zo makkelijk om erachter te komen wat mensen delen over uw product. Hoe zij ermee omgaan en wat het hen doet. Is het een lifestyle? Een cultuur? Een status?
Een tip kan zijn om uw klanten gratis producten weg te geven in ruil om hun persoonlijke foto’s en video’s te mogen gebruiken. Dit medium is veel krachtiger dan zelf alles verzinnen. De klant is immers altijd eerlijk en men gelooft dit eerder dan dat u zelf iets post.
Daarnaast bespaart het u ook nog eens veel geld, u hoeft immers niet meer zelf het wiel uit te vinden en te investeren in marketing. De klant doet het voor u.

4. Vertel uw eigen verhaal
Naast het verhaal van de klant over uw product is het ook erg belangrijk dat u zelf uw eigen verhaal verteld.
Laat uw klanten met dezelfde reden als dat zij uw product kopen en gebruiken uw video’s bekijken. Creeer media wat uw klanten willen zien i.p.v. uw klanten lastig te vallen met ongevraagde reclame. Ga dieper in het verhaal van uw klant en het gerelateerde product en creeer zo een connectie. Deze connectie met de klant kost tijd en energie, maar zal zich op den duur terug gaan betalen in een hogere omzet en klantbinding.

5. Leren
Laat uw klanten zien hoe het product gebruikt kan worden. Een “how to” leervideo op youtube levert zoveel kijkers op dat u een vaste groep creeert die uw video’s blijven bekijken. Laat zien wat er nog meer kan en andere mogelijkheden om uw product te gebruiken. Zo lang u interessante en nuttige informatie deelt, kunnen mensen er wat van leren. Laat door middel van deze instructievideo’s zien dat u kennis heeft van zaken. Zo bouwt u een vertrouwensband op met uw klant en potentiele klanten.

6. Product laten zien
Zien is geloven. Laat niet alleen foto’s zien van een mooie jurk op een paspop, maar laat de jurk in een video zien. Laat zien hoe het wappert in de wind en hoe het model van de jurk staat als iemand erin loopt of zit. Hiermee geeft u de klant een veel betere look and feel van uw product.

Velen van ons is fan van the walking dead serie. Jij toch ook?!
Daarom is Wudao entertainment een “klein” filmproject gestart wat eigenlijk steeds groter aan het worden is. Het maken van een zombie short film als portfolio materiaal.

Dit is een film die door diverse professionele partijen op vrijwillige basis wordt gemaakt. Zowel Cast en Crew zijn allemaal toppers die een hart voor de film hebben. Bloed, zweet en zombietranen komen er soms aan te pas. Maar het resultaat mag er wezen, maar we zijn er nog lang niet.
Binnenkort is er een trailer te verwachten, so stay tuned!!

 
Opening Wereld Muziek Concours in Kerkrade – 8 July 2017

Het Wereld Muziek Concours 2017 is van start gegaan met een waanzinnige Olympische opening!
Op zaterdagavond 8 juli 2017 stond het Parkstad Limburg Stadion geheel in het teken van blaasmuziek. Als verbinder van mensen en van culturen. Nationale en internationale acts namen je mee op een indrukwekkende muzikale wereldreis. Een reis met muziek, theater en vooral heel veel spektakel!

Tijdens deze opening mocht Wudao entertainment een groot optreden verzorgen met 2 x drakendans, 1 x leeuwendans, Indonesische danseressen en Chinese danseressen, compleet met vlaggendansers en drakenbaldanser.

 

De kranten stonden er vol van, Pandasia, het pandaverblijf in het Ouwehands dierenpark.
7 miljoen heeft het gekost, maar dan heb je ook wat. Geheel in chinese stijl gebouwd, ziet eruit als een aziatisch kasteel met zelfs een winkel en een geweldig restaurant erin.

Maar welke rol speelt onze leeuw dan? Wudao Entertainment heeft de eer gehad om de opening te verzorgen van het Pandaverblijf in Rhenen, met 2 leeuwendansen en een drakendans welteverstaan.
Zelfs de heer Balkenende was van de partij om de 2 leeuwen die de Pandapoort bewaakten op traditionele wijze tot ontwaken te brengen waarna een geweldig leeuwendans optreden werd verzorgt. Wudao heeft in 1x geschiedenis geschreven met de rode en oranje leeuw. De beelden zijn de hele wereld over gegaan.

Onze leeuwen hebben op traditionele wijze geluk gebracht en leven geblazen in Pandasia, wat jaarlijks 1 miljoen bezoekers verwacht.

Op vrijdag 31 maart waren wij met Wudao aanwezig op het NK Metselen 2017 in Goes. Via voorrondes door het hele land wisten twaalf jongens zich te plaatsen voor de finale, waar Alex Cheung gevraagd was om een motivational speech te houden.

Na praatjes van Ewald LJ. van Hal directeur KNB en Harry van der Maas gedeputeerde provincie Zeeland over het belang van een nieuwe generatie bouwers, besloot Alex het over een hele andere boeg te gooien.
Zo vertelde hij over de raakvlakken die hij ziet tussen Kung-Fu en metselen. Want waar Kung-Fu ‘techniek boven kracht’ verkiest met een bijzondere aandacht voor de basishoudingen, is ook het metselen een ‘duurzaamsport’ waar een goede houding en techniek geen overbodige luxe zijn. Een verhaal dat door alle bezoekers met instemming werd begroet.

Om zijn verhaal kracht bij te zetten riep Alex een aantal finalisten bij zich op het podium. Allereerst vroeg hij een boom van een kerel om in de ‘kruisboogstand’ te gaan staan, zijn armen samen te brengen tot een soort knots en die tegen de borst van Alex aan te duwen. Terwijl de jongen zo hard mogelijk duwde als hij kon legde Alex rustig verder uit aan het publiek, tot hij plots de handen van de grote jongen opzij schoof waardoor hij voorover tuimelde.
‘Zo zie je maar dat een goede techniek veel meer uithaalt dan pure kracht alleen.’
Maar Alex maakte het nog gekker.
Hij vroeg dit keer aan vier jongens om achter elkaar te gaan staan en met zoveel mogelijk kracht tegen de schouders van Alex te duwen, die nonchalant in een basisstand stond en de jongens vrij eenvoudig kon tegenhouden. Dit lukte hem zelfs op één been, waarna hij opnieuw plots opzij ging waarna de vier jongens omver kegelden.

In Kung-Fu werk je altijd vanuit je basisstanden en heb je aandacht voor het contact met de aarde en de ruimte om je heen. De boodschap van Alex om techniek te verkiezen boven kracht en daarnaast te investeren in je lage bouwstenen bleek een verhaal te zijn dat goed aansloeg bij de metselaars.