Over ons

Wudao Entertainment is een toonaangevende bureau gespecialiseerd in Aziatische Entertainment. Wij beschikken over een groot aanbod van entertainment, live acts en workshops voor uw evenement en leveren maatwerk en in-house diensten. Een thema dag met een culturele programma of een feestelijke avond met entertainment en catering tot een gehele aankleding in Aziatische sferen kunt u bij ons aanvragen. Onze kracht is ons specialisme, kennis van de cultuur, samen met de passie voor het vak. Wij kunnen u een totaalpakket aanbieden en dit alles onder een dak. Wij kunnen snel schakelen en goed naar elke klant afstemmen.

Wudao Media houd zich creatief bezig met marketing ondersteunende taken zoals grafische ontwerp en drukwerk. Van het ontwerp tot het drukken van flyers, posters, menukaarten, visitekaarten. Website ontwerp, hosting tot het implementeren van een betaalsysteem in uw webshop. Video productie van trouwfilm tot het produceren van een televisie programma. Wij vertalen uw woorden in beeld en luisteren naar onze klantbehoeftes.

Missie

Ons doel is het creëren, ontwikkelen en leveren van media en entertainment.

Visie

Een merk creëren dat een waardevolle verandering in ieders leven brengt over de hele wereld.

Team

Vacature

Er zijn regelmatig stage vacatures voor studenten van de Sportacademie, Comerciële, Journalistiek, Communicatie opleidingen die affiniteit hebben met media en culturele entertainment.

Heb jij talent?

Wij werken graag met betrouwbare artiesten die met passie hun talent laten zien. Heb jij een specialiteit of vaardigheid, een idee? Wil je graag op oproepbasis werken of wil je een vertegenwoordiging? Er zijn verschillende mogelijkheden bij Wudao. Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.