TRX workshop


TRX Suspension training is ontstaan bij de Navy Seals en ontwikkeld kracht, balans, flexibiliteit en core stabiliteit tegelijkertijd. De TRX Suspension Trainer is een mobiel performance trainingsmiddel wat gebruik maakt van de zwaartekracht en het lichaamsgewicht van de gebruiker om honderden oefeningen uit te voeren.

Met letterlijk honderden verschillende oefeningen, variaties en combinaties, komt er geen einde aan de mogelijkheden waarop je TRX kunt inzetten om klanten te helpen hun doelen te bereiken.

Suspension Training is voor een zeer brede doelgroep geschikt en biedt een effectief trainingsprogramma dat op elk gewenst fitnessniveau kan worden toegepast. Met talloze functionele oefeningen zijn de mogelijkheden oneindig!

Je hebt zelf de controle over hoe hoog je de lat legt met elke oefening - door heel simpel je lichaamspositie aan te passen om meer or minder weerstand toe te voegen. De oefeningen komen overeen met hoe je van nature beweegt en stimuleren daardoor een verbetering van je houding en je bewegingspatroon in het dagelijks leven.

Doordat de TRX suspension trainer wordt opgehangen, kan men vele verschillende fitnessoefeningen uitvoeren waarbij (een deel van) het lichaamsgewicht als weerstand wordt gebruikt.

In tegenstelling tot veel reguliere fitnessapparaten waarbij de bewegingsvrijheid wordt beperkt, vergt een soortgelijke oefening op de TRX suspension trainer een betere techniek en meer stabilisatie om de oefening goed uit te voeren. Dit heeft als voordeel dat spieren sterker geactiveerd worden en er daarbij meer spieren worden geactiveerd om het lichaam tijdens de beweging te stabiliseren.

Ook de Core (het centrum van het lichaam, waaronder de buik- en onderrugspieren) wordt zeer goed getraind daardoor en men zal over het hele lichaam sterker worden, in plaats van slechts één spier, doordat zwakke plekken effectief worden getraind. Daarnaast zal het energieverbruik in rust na de training toenemen juist doordat er veel spieren tegelijkertijd worden getraind.

TRX Suspension training is dus een effectieve manier om sterker te worden, de Core spieren te trainen, een betere controle over het lichaam te krijgen en de stofwisseling in een korte intensieve training te verhogen.

De TRX Suspension Trainer:

 • Zorgt voor een snelle en effectieve „total-body workout“
 • Helpt een „rock-solid“ core op te bouwen
 • Verhoogd spieruithoudingsvermogen
 • Is nuttig voor mensen van alle trainings niveau‘s (van topsporters tot senioren)
 • Kan overal gebruikt worden (sportschool, thuis, hotel of buiten)
 • Door gebruik te maken van je eigen lichaamsgewicht geeft de TRX Suspension Trainer een betere performance en functionaliteit dan grote trainings machines die duizenden euro‘s kosten.
 • Gebruikt door trainers, athleten en de U.S. Military. Duizenden mensen van alle fitness levels trainen nu met TRX: van mensen die zich gewoon goed willen voelen en er goed uit willen zien tot sommige van de meest elite athleten.

TRX wordt gebruikt door alle 4 de takken van de U.S Military en kan gevonden worden in de kleedkamers van:

 • Professionele honkbal teams
 • Professionele basketbal teams
 • UFC Fighters
 • Olympisch niveau wielrenners, zwemmers en hardlopers
Bel Ons

030-2880288
(ma-vr 13.00-18.00)