Lucky Sky Lanterns wensballonnen


en bijzonder originele manier om een bruiloftsfeest af te sluiten is het oplaten van wensballonnen.
Een wensballon is gemaakt van papier. Onder de ballon zit een klein brandertje wat je aansteekt zodat je een miniatuurvariant van een luchtballon maakt. Door de hitte die in de ballon blaast, wil de ballon opstijgen.

Zeker op een heldere, windstille avond is het een magisch gezicht om een wensballon te zien opstijgen. Het mooiste effect bereik je wanneer meerdere wensballonnen tegelijkertijd of kort na elkaar opgelaten worden.

Symboliek
De wensballon werd vroeger in de Chinese cultuur gebruikt als communicatie middel. Later werden wensballonnen in China, Thailand en Taiwan gebruikt als alternatief voor vuurwerk. De wensballon staat symbool voor het brengen van geluk.

Het is donker buiten. Je gasten verzamelen zich op het strand, in de tuin naast de feesttent of op de parkeerplaats van jullie feestlocatie.
Boze geesten komen in de Nederlandse cultuur en tradities nauwelijks voor – gelukkig maar. Toch is het bijzonder om een moment bewust stil te staan bij het vieren van een huwelijk, het geluk dat twee mensen elkaar gevonden hebben. Het oplaten van wensballonnen is een originele manier om dat te doen!

"Creëer een magisch moment op je bruiloft: laat wensballonnen op."

Bestel uw Bruiloftspakket!

Bel Ons

030-2880288
(ma-vr 13.00-18.00)
Image
Image