Magic

Magic

Magicians (Modern Magic)IMG_7745

Op zeventien-jarige leeftijd begon hij met goochelen. Het allereerste boek over magic heeft hij gekregen van zijn vader. Magic is een besloten kunst waar de geheimen niet zomaar gedeeld kunnen worden.
Toch heeft Hubert geluk gehad om lessen en workshops te kunnen volgen van professionele illusionisten of zelfs bevriend te raken met de illusionisten o.a. Ger Copper, Eric Jones etc.Van deze illusionisten leert hij niet alleen de magie, maar ook de filosofie achter de magic.

Tegenwoordig treedt hij op verschillende events en private events. Hubert specialiseert zich voornamelijk in zowel Close-up magic als in manipulatie magic. Als illusionist heeft hij ook een aantal grote illusie acts in petto.

Zijn doel is om het moderne magic te introduceren. Net als mode gaat magic ook met de tijd mee.

Velen zullen denken aan een goochelaar dat een konijn uit zijn hoed haalt. Dit imago wilt hij echter veranderen. Zijn stijl is het vertonen van visuele magic met kunst, poëtisch en elegantie. Hubert houdt van de Chinese cultuur. Bij zijn toneel/ manipulatie-acts presenteert hij regelmatig zijn act op een poëtische wijze de Chinese cultuur. Op deze manier heeft Hubert zijn uniekheid gecreëerd, want hij is namelijk de enige in Nederland die op zulke wijze de acts presenteert. Zoals Ger Copper het zo mooi heeft geformuleerd: “De act is op een poëtische wijze gespeeld. Deze stijl past precies bij de karakter en de culturele achtergrond.”

Het allerbelangrijkste is om het publiek te kunnen entertainen. Dit besefte hij bij een optreden voor patiënten in een ziekenhuis. Mensen kijken naar magic zorgeloos toe en wel met een lach. Dit gevoel van entertainment zal hij nooit vergeten. Niet denken, maar vooral genieten.
hubspring21